بروزرسانی: 21 آذر 1404
انواع چای هندوستان و نحوه دم کردن آن ها آجیل و خشکبار کاشانی | OkChay
انواع چای هندوستان و نحوه دم کردن آن ها آجیل و خشکبار کاشانی | OkChay
دم کردن بیش ازحد باعث آزاد شدن برخی مواد از تجارت خارجی چای برگ های چای می شود. دم کردن بیش از حد چای معمولا باعث می شود که طعم چای به تلخی بگراید. توجه داشته باشید که زودتر از زمان توصیه\u200e شده نیز مخلوط را از روی حرارت برندارید. مدت زمان قرار گرفتن برگ های چای بر روی حرارت در تهیه چای ماسالا بسیار مهم است.
- اما برخی اوقات افراد نیازمند این هستند که با صرف زمان کمی، نوشیدنی خود را میل کنند.
- اگر چای غلیظ تری دوست دارید، حجم شیر را افزایش و حجم آب را کاهش دهید تا حدی که فقط از شیر استفاده کنید، به یاد داشته باشید که فرمول مشخصی وجود ندارد و علاقه شما تعیین کننده است.
- MC2 یه قهوه خاص برای عاشقان قهوه ست، کسانی که علاقه مند به سرو یه قهوه سنگین تر هستن و این سنگینی برگرفته از میزان بیشتر کافئین در ترکیب کلی هست.
- اگر دوست دارید چای غلیظ تری داشته باشید، حجم شیر را افزایش و حجم آب را کاهش دهید یا فقط از شیر استفاده کنید.
- چای ماسالا آماده سرو است و آن را داخل فنجان می ریزیم و ترجیحاً می توانیم به آن شکر اضافه کنیم.
وجود مقادیر فلفل سیاه در ترکیبات ماسالا مانع از تجمع چربی اضافه در بدن، بخصوص در ناحیه شکم و زیر شکم می شود. نوشیدن چای ماسالا به همراه شیر به تقویت استخوان ها کمک می کند. علت این اتفاق روشن نیست، اما ممکن است فلاونوئیدهای موجود در چای بر تراکم استخوان تأثیر مثبت بگذارند. از آن جایی که به نوشیدنی ماسالا اغلب شیر نیز اضافه می شود، این اثر مثبت تقویت شده و بیشتر باعث حفاظت از استخوان ها می شود. برای تحقق این موضوع می توانید خودتان در خانه اقدام به درست کردن چای ماسالا کنید تا از خواص این چای بهره ببرید.
چگونه چای ماسالا را تهیه کنیم؟
این نوشیدنی گرم با هضم بهتر غذا به دستگاه گوارش کمک خواهد کرد و در نتیجه خواب راحتی خواهید داشت. البته توجه کنید مصرف بیش از اندازه چای ماسالا، ممکن است باعث بی خوابی شود. چای ماسالا حاوی مقادیری از زنجبیل است که می تواند اثرات ضد تهوع بر سیستم گوارش انسان داشته باشد. به طور کلی مطالعات نشان می دهد که مصرف زنجبیل باعث کاهش حالت تهوع، بخصوص در دوران بارداری می شود. این مطالعات حاکی از آن بود که مصرف ۱ تا ۱.۵ گرم زنجبیل در روز توسط زنان باردار به طرز چشمگیری از حالت تهوع آن ها می کاهد.
کدام چای سالم تر است؟ چای سبز یا چای شیر
مزارع چای دارجیلینگ هر سال، سه بار برداشت می کنند که هر برداشت دارای رنگ و عطر متفاوتی است. کاراک چای (چای کرک) سبکی از چای ماسالا است که به لطف وجود شیر تبخیرشده، دارای طعمی غنی و خامه ای است و معمولا با ادویه های کمتری نسبت به چای ماسالا تهیه می شود. دستور این چای از یک خانواده به خانواده دیگر متفاوت است و حتی ممکن است شامل زعفران باشد. مخلوط ادویه، برگ چای و شکر را به آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. همان طور که می دانید، چای سیاه حاوی مقادیری از کافئین است و مصرف بیش از اندازه کافئین، می تواند اثرات منفی بر بدن انسان داشته باشد.